HABERLER

28.09.2013

HENTBOL

Hentbol Takımımız Ödül Aldı

Hentbol Takımımız, 'Yılın En İyi Takımı' ödülüne layık görüldü.

Kartal Titanic Otel’de düzenlenen Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri Töreni’ne Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Hentbol Takımımız’ın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcularımız katıldı.
 
 
Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ‘En İyi Yönetici’ ödülüne layık görüldü. Törene katılamayan Karacan’ın ödülünü Genel Koordinatörümüz Levent Çifter aldı.
 
 
Gecede Hentbol Takımımız, ‘Yılın En İyi Takımı’ ödülünün sahibi oldu. Takımımız’ın ödülünü Genel Koordinatörümüz Levent Çifter aldı.
 
 
Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri Töreni’nde ‘En İyi Antrenör’ ödülüne layık görülen Antrenörümüz Müfit Arın, şunları söyledi:
 
 
“Bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği bulunanlara ve beni bu değerli ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü teknik ekipte yer alan arkadaşlarım İlker Şentürk ve Mesut Temizişler ile oyuncularım ve kulübüm adına alıyorum.”
 
 
Hentbol Takımımız’ın oyuncuları da çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Tolga Özbahar, ‘En İyi Pivot’ ve ‘En Değerli Oyuncu’, Şenol Boyar ‘En İyi Orta Oyuncu’ ve Ramazan Döne ‘En İyi Sağ Oyun Kurucu’ ödüllerini aldı.