HABERLER

23.09.2013

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaşlı Kadın Taraftarlara Özel Forma

Adidas Siyah Forma, özel tasarımıyla Beşiktaşlı kadın taraftarlar ile buluşuyor...

İlklerin kulübü Beşiktaşımız, 110. kuruluş yıldönümünde bir ilke daha imza atarak, adidas tasarımı "Siyah Forma"mızı bu kez kadınlara özel tasarımı ve kesimiyle satışa çıkarttı.
 
Formamızın sol üst bölümdeki 110. yılımıza özel armamız, Beşiktaşlı Kadınların kulübümüze olan kalpten sevgisini simgeliyor... Ön alt bölümdeyse Beşiktaş JK arması gofre baskıyla diagonal biçimde formaya hareket katıyor.
 
110 yıllık tarihimizde yer alan üç logomuzun bütünleşik şekilde sırt iç ense bölümünde yer aldığı formamız;  bu unsurlara ek olarak ayrıca kadınlara özel bir yaka tasarımına sahip...
 
Şıklığı ve sportif görünümü bir araya getiren adidas Kadın Siyah Formamız, adidas'ın en ileri ve yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool®  teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin, vücut ısısının da ideal seviyede kalması sağlanıyor.
 
Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas yetkili satış noktalarında çıkan formamızı, Beşiktaşlı kadın taraftarlarımızın beğenisine sunuyoruz. Beşiktaşlı erkeklere eşlerine güzel bir sürpriz yapma fırsatı veren özel tasarım formamız, Türkiye'de bir ilk olması sebebiyle Beşiktaşımız'ın farkını da hissettiriyor...