HABERLER

18.09.2013

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'a Ziyaret

Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban, Başkanımız Fikret Orman’ı ziyaret etti.

Başkanımız Fikret Orman, Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban ile TBESF Yönetim Kurulu üyesi Vedat Soylu ve AYBESK Yönetim Kurulu üyesi Garip İnal’ı Akaretler’deki kulüp binamızda ağırladı.
 
 
Ziyarette; Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın Genel Menajeri Erdem Göksel, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın Antrenörü Tacettin Çıpa ve  Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın İdari Menajeri Handan Karatekin de yer aldılar.
 
 
Şenol Balaban, Beşiktaş RMK Marine Takımımız ile Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün kardeş takım olduklarını ve Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın altyapısına sporcular kazandıracaklarını ifade etti.
 
 
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkanımız Fikret Orman, Şenol Balaban’a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.