HABERLER

10.09.2013

FUTBOL

Hazırlıklar Devam Ediyor

Beşiktaşımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına açık yapılan idman 1.5 saat sürdü.
 
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılarımız, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2, dar alanda pas, duran top ve şut çalışmalarıyla devam eden antrenman, 1’e 1 mücadele çalışması sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla noktalandı.
 
 
Antrenmana milli takımlarında bulunan; Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Kerim Frei ve Tomas Sivok katılmadı. Bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko, Manuel Fernandes ve Uğur Boral takımdan ayrı çalıştı. Necip Uysal ve Gökhan Süzen takımla çalıştı. İbrahim Toraman, sağ ayak baş parmağındaki yaradan dolayı tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı.
 
 
Öte yandan Beykoz Futbol Okulumuz ve Halkalı Atakent İlköğretim Okulu’ndan gelen öğrenciler, siyah-beyazlılarımızın çalışmasını izledi. Antrenman sonrası oyuncularımızla bir araya gelen öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirip imza aldılar.
 
 
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında 15 Eylül Pazar günü saat 20:30’da Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 18:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.