HABERLER

05.09.2013

BASKETBOL

Erman Kunter’den Açıklamalar

Basketbol Genel Direktörümüz Erman Kunter, BJK Basketbol Okulları'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni sezona yeni bir yapılanma ile girmeye hazırlanan Basketbol Şubemiz'de Basketbol Genel Direktörümüz Erman Kunter, sitemize açıklamalarda bulundu. Ses getirecek projelerin hazırlandığını söyleyen Erman Kunter, şöyle konuştu;
 
İsim Hakları Vereceğiz
"Beşiktaş Basketbol Okulları olarak yeni bir yapılanma içerisine giriyoruz. 15 olan okul sayımızı hızla arttıracağız. Öncelikle İstanbul ve Türkiye genelinde isim hakları (franchising) vereceğiz. İsim hakkı vereceğiz il ve ilçeleri önümüzdeki günlerde resmi sitemizden duyuracağız."
 
Kamplar Düzenleyeceğiz
"Basketbol okullarımıza belli standartlar getirdik. Basketbol okullarımızın işleyişini eğitim kalitesini denetleyecek ekipler oluşturmuş durumdayız. BJK Basketbol Okulları olarak kulübümüzün bünyesinde kamplar düzenleyeceğiz."
 
Öğrencilerimiz Sigortalanacak
"BJK Basketbol Okulları bünyesinde eğitim gören tüm öğrencilerimize senelik sigorta kartları vereceğiz. Spor okullarımız arasında turnuvalar düzenleyeceğiz. Bunların yanında ses getirecek Türkiye'de ilk olacak sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız. En büyük amacımız, BJK Basketbol Okullarımızı bu şekilde büyüterek daha fazla oyuncuyu altyapımıza kazandırmak ve ülkemize iyi basketbolcular yetiştirmek."