HABERLER

Önder Özen Beşiktaş Dergisi’ne konuştu!

Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, hassasiyetle üzerinde durduğu altyapı, oyuncu izleme, atletik performans departmanı, kaleci departmanı ve A takım ile ilgili projelerini dergimizin editörü Senem Gülkar’a anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
“Bu sezon A2 Ligi’ne sadece A2 takımı oyuncularıyla girmeyeceğiz. A2 takımından 9 ve A takımdan seken 9 oyuncuyla gireceğiz. Bu şekilde A2 oyuncuları, kendisinden iki sınıf üst oyuncuyla beraber oynamanın avantajını yaşayacak. A takımda oynayamayan oyuncular da maç ritmini kaybetmeyecek.”
 
“Antrenör ekibinin tüm takım için hazırladığı antrenman planı fiziksel canlıları tek tek kusursuz hale getiremez. Bunun yolu atletik performans departmanının bireysel çalışmalarıdır. Çünkü her oyuncunun eksiği farklıdır. Departmanımız bunu tespit eder ve hazırladığı bireysel çalışmalarla daha dinamik oyuncular yaratmış olur.”
 
“Bana göre oyuncu satışı önemli bir gelir kalemi olabilir. Biz bunu yakalayıp birkaç örnekle desteklersek Beşiktaş farklı bir yola girebilir. Bu bugün Franco’yla olur, yarın belki bir Türk oyuncuyla... Yeter ki Beşiktaş hem yerli hem yabancı oyuncu konusunda seri üretime geçebilsin.”
 
“Bilic’in genç, dinamik, esnek, kazanma potansiyeli yüksek ve coşkulu bir teknik adam olduğunu gördük. Sürekli çözüm arayan, teknik/taktik anlamda bir eksik gördüğünde ya da oynadığı hazırlık maçlarıyla ilgili doğru analizler yapan, ortaya çıkan neticeye göre antrenman planlamasını değiştiren bir teknik adam.”
 
“Oyuncularımız hem futbola hem birbirlerine hem de tribünlere karşı tutkulular. Beşiktaş taraftarları onları alkışladığında kalplerinin nasıl pırpır ettiğini, tribünden gelen sesin kulaklarından kalplerine nasıl bir yolla gittiğini ve o kalbin nasıl attığını ben görüyorum.”
 
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ