HABERLER

26.08.2013

BASKETBOL

Beklentileri Karşılamak İçin Elimden Geleni Yapacağım

Erkek Basketbol Takımımız’ın genç oyuncusu Colton Iverson, İstanbul’u beğendiğini söyledi.

Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni oyuncusu Colton Iverson, devam eden Bolu kampında internet sitemize açıklamalarda bulundu. En büyük  hedeflerinin bütün maçları kazanmak olacağını belirten genç oyuncu, şöyle konuştu;
 
Herkes Bana Çok İyi Davrandı
“İlk defa Avrupa'da oynayacağım. Burada insanlar çok iyi, bana herkes çok yakın davrandı. İstanbul'u kısa bir gezme şansım oldu, gerçekten güzel şehir.”
 
Beşiktaş’a Gelmek İstedim
“Menajerim daha önce bana Beşiktaş'ı anlattı. Antrenörün iyi bir isim olduğunu ve genç bir kadro kurulduğunu söyledi. Ben de Beşiktaş'a gelmek istedim. “
 
Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım
“Bu sene önce en büyük hedefimiz bütün maçları kazanmak ve Eurocup'ta başarılı sonuçlar almak olacak. Bireysel olarak da takımıma ve takım arkadaşlarıma yardım etmek olacaktır. Burada olduğum sürece, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.”
 
Çılgın Bir Taraftarın Önünde Oynayacağız
“Gelmeden önce Beşiktaş taraftarının videolarını birçok kez izledim. Gerçekten çılgın bir taraftarın önünde oynayacağız. Çok iyi bir kitleye sahipler ve istedikleri zaman takıma çok iyi bir ateşleyici güç oluyorlar.”
 
Antrenörler Oyunculara Çok Yakın Davranıyor
“Burada olduğum süre içinde şunu çok iyi gördüm ki, antrenörler oyunculara çok yakın davranıyor. Onlarla ilgileniyor, eksik yanlarını direk söylüyor. Bu oyuncular için iyi bir şey. Bu davranışlar benim hoşuma gitti.”
 
Deron Williams Beşiktaş’ta Çok İyi İşler Yaptı
“Deron Williams'ı Beşiktaş'ta oynarken takip ediyordum. Kaldığı kısa süre içinde gerçekten çok iyi işler yaptı. Taraftarın sevgilisi oldu ve forması emekli edildi. Bu bir oyuncu için büyük bir onur ve Deron Williams bunu hak ediyordu. Bende umarım takımıma iyi bir katkı sağlar ve Deron Williams gibi hatırlanırım.”