HABERLER

15.08.2013

FUTBOL

Yeni Transferlerimiz için İmza Töreni Yapıldı

Futbol Takımımız’ın yeni transferleri; Hutchinson, Eneramo ve Franco düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Futbol İdari Direktörümüz Semih Usta da yer aldı.
 
 
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, yeni oyuncularımızın transfer edilme nedenlerini ve oyuncularımızın özellikleri hakkında basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu ve oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diledi.
 
 
Sözleşmelerin imzalanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferlerimiz; Hutchinson, Eneramo ve Franco şunları söylediler:
 
 
MICHAEL ENERAMO
 
 
“Burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye’de 2.5 yıllık deneyime sahibim. Yeni tecrübeler edineceğim burada. Takım arkadaşlarım beni çok güzel karşıladılar. Şu ana kadar her şey yolunda gitti. Bu kulübün bir parçası olmaktan onur duyuyorum.”
 
 
“Sağlığımla ilgili herhangi bir sorunum yok. Operasyon geçirdim, birkaç gündür antrenmanlara çıkıyorum. 1-2 hafta içinde antrenmanlara tamamen katılacağım. Tamamen eski gücüme kavuşup başarılara katkı sağlayacağım.”
 
 
“Sivasspor’da iki sezon oynadım. Tek ya da çift forvet oynamak benim için pek bir şey değiştirmiyor. Topu koruma ve arkadaşlarımı gol pozisyonuna sokma özelliklerim de var. Bu özelliklerimi burada da sergileyeceğim.”
 
 
“Daniel Amokachi ve Pascal Nouma gösterdikleri başarılı performansla Beşiktaş taraftarının beğenisini kazandılar. Ben de en az onlar kadar takdir edilmeyi istiyorum. O sevgiye layık olmak için çalışacağım.”
 
 
“Bu sezon farklı olacak. İyi bir takıma sahibiz. 3 kupada da yer alacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız ve inanıyorum ki yolun sonunda büyük zaferler yaşayacağız.”
 
 
ATIBA HUTCHINSON
 
 
“Bu kulübün parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Türk futbolu ve Beşiktaş ile ilgili bilgilere sahiptim. Yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğim. Taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabısızlanıyorum. Büyük başarılar elde etmek istiyorum.”
 
 
“Takım içinde rekabet olması iyidir, oyuncuların formda kalmalarını sağlar. Antrenmanlarda ve maçlarda çok çalışıp ve yerimi sağlamlaştırmaya çalışacağım.”
 
 
“Buradaki rolüm öncelikle takım savunmasına katkı vermek ve rakip hücumlarında kesici rol oynamak. Tabi ki dikkatli şekilde ofansif olarak da arkadaşlarıma yardımcı olacağım.”
 
 
“Rakiplerle başa çıkabilecek kadro derinliğine sahibiz. Takımda birlik ve beraberlik üst düzeyde. Bu arkadaşlığın bizi zirveye taşıyacağına inanıyorum. Sezona iyi bir giriş yapıp o özgüveni avantaja dönüştürmeliyiz.”
 
 
PEDRO FRANCO
 
 
“Bu camiada bulunmak çok heyecan verici. Kendimi geliştirip büyük hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapmak istiyorum.”
 
 
“Takım savunması onbir oyuncunun yaptığı bir etkinliktir. Kamp döneminden beri sıkı bir şekilde bu konu üzerinde çalışıyoruz. Uzun bir sözleşmem var, gelişim kaydetmek için buraya geldim. Tüm becerilerimi Beşiktaş’ın hizmetine sunacağım.
 
 
“Savunmanın merkezinde oynayan biri olarak öncelikli görevim takım savunmasını sağlamak bununla birlikte duran toplarda ileriye çıkabilirim. Takımıma hücumda da destek olabilirsem ve gol atarsam çok mutlu olurum.”