HABERLER

Kulübümüzden Açıklama

Bugün Vatan ve Milliyet gazetelerinde yer alan bütünüyle gerçek dışı haberle ilgili Kulübümüzün açıklamasıdır:

2 Ağutos 2013 tarihinde Sportstv adlı internet sitesinde, her kelimesiyle manipülasyon amaçlı kaleme alındığı belli olan yalan ve dedikoduya dayanan bir yazı “Kaynayan Kazan Beşiktaş” başlığıyla imzasız ve kaynak gösterilmeden yayınlanmıştır.
 
Söz konusu yazı aynı gün içerisinde birçok medya kuruluşuna “bu yazıyı kullanmak ister misiniz? şeklinde teklif edilerek servis edilmiştir.

Daha ilk bakışta Beşiktaş kulübünü, yönetim kurulu üyelerini ve yönetim kurulunda görev almasa da Beşiktaş’a hizmeti her daim görev bilen kişileri mesnetsiz iddialar ve iftiralarla yıpratma amacını taşıdığı anlaşılan bu yazının; Beşiktaş adına her türlü olumsuzluğu ön plana çıkarmaya adet haline getirmiş birtakım internet siteleri tarafından hemen aynı gün ardından da bugün sadece Vatan ve Milliyet gazeteleri tarafından kullanılmış olması son derece manidardır.

Sermayesi dedikodu ve iftira olan altında imza dahi bulunmayan kimin yazdığı meçhul internet yorumlarının gazeteciliğin temel ilkeleri hiçe sayılarak bu gazetelerin sayfalarında büyük manşetlerle tam sayfa yer bulabilmesinin ardında yatan gerekçeleri merak etmekteyiz.

Söz konusu gazetelerin Beşiktaş kulübünü ve yönetim kurulunu yıpratma amaçlı her türlü haberi yayınlamayı uzunca bir süredir adeta temel politika haline getirmiş olduklarının artık tüm Beşiktaşlıların malumu olduğunun bilinmesini isteriz.

Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz hangi amaca hizmet ettiği artık açığa çıkmış bu tür dedikodular ve manipülasyonlardan asla etkilenmeyecek vee sorumlular hakkında her türlü hukuki süreci işleterek kulübümüzü aydınlık günlere taşıyacak kararlılık ve azimle çalışmalarını yürütecektir.


Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK