HABERLER

Başkanımızın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos 2013 sayısında camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Sevgili Beşiktaşlılar,
 
Kulübümüz, endüstriyelleşen futbol dünyasında çağın gereklerini yerine getirirken, geleneklerinden ve ilkelerinden taviz vermeyerek, farklılığını her zaman ortaya koymuştur. Beşiktaş, kendi kimliğini korurken, 110 yıldır öncülük görevini gururla sürdürdüğü Türk futbolunun özünün muhafaza edilebilmesi ve istikbalinin garantiye alınabilmesi için de cesurca adımlar atmaya devam etmektedir.
 
Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu Ağustos ayında yeni heyecanlar, yeni umutlarla başlayacak. Büyük hedeflerimizin olduğu bu sezonda, tüm takımlara şimdiden başarılar dilerken; mücadelenin fair-play çizgisinden hiç ayrılmamasını, en önemlisi hak edenin kazandığı bir sezon yaşanmasını temenni ediyorum.
 
Bu yılın kadrosunu oluştururken önemli kararlar aldık. Futbol Genel Koordinatörlüğü’ne Önder Özen’i, Teknik Direktörlüğü’ne de Slaven Bilic’i getirdiğimiz A takımımıza genç, başarıya susamış, formamızın hakkını verecek oyuncularla takviye yaptık. Amacımız; teknik heyetimizin çalışmalarıyla takımımızı istikrar abidesi haline getirmek, uzun süreli başarıların sahibi olmalarını sağlamaktır.
 
Bu yeni, genç, inançlı takım sizlerin desteğiyle ve sizlerin sevgisiyle hedeflerimize ulaşacaktır. Stadımızın yapım süreci devam ederken, iyi günlerde de, kötü günlerde hep birlikte, el ele, omuz omuza duracağımıza inanıyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.
 
Beşiktaşlı olmayı bir hayat felsefesi olarak kabul eden büyük taraftarımızdan, bu yıl da kombine kartlarını almalarını, lisanslı ürünlerimize sahip çıkmalarını, tribünleri ailece doldurmalarını bekliyorum.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı