HABERLER

Kulübümüzden Açıklama

Kombine kart taahhütnamesi ile ilgili basında yer alan haberlere kulübümüzün açıklaması şöyledir:

Futbol A Takımımız'ın 2013-2014 sezonunda oynayacağı karşılaşmaları kapsayan, kulübümüzün satışa çıkartmış olduğu kombine kartlara ilişkin, taraftarlarımızın imzasına sunulan taahhütname ile ilgili basın-yayın organlarında çeşitli haberler yayınlanmıştır.

Kombine kart taahhütnamesi bu sezona özel bir uygulama değildir. 10 yılı aşkın bir süredir yürürlükte olan bir uygulamadır. Başta 6222 Sayılı Kanun hükümleri dikkate alınarak; Futbol A Takımımız'ın maçları dolayısı ile muhatap olduğu tüm kurumlar ile ilişkiler de göz önünde bulundurularak her yıl güncellenmektedir.

Taahhütnamenin temel amacı kombine kartını satın alarak tribünleri dolduracak 'Büyük Beşiktaş Taraftarının' Futbol A Takımımız'ın tüm iç saha maçlarını sorunsuz bir şekilde izlemesini sağlayacak ortamı yaratmak ve sürdürmektir.

Bu vesileyle kombine kartını satın alarak takımına ve kulübüne sahip çıkan tüm taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür eder, bu taahhütnamenin her şeyden önce onların hak ve hukuklarını koruma amaçlı hazırlanmış olduğunun altını çizeriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK