HABERLER

26.07.2013

FUTBOL

En Güzel Günlerim Burada Geçti

Futbolcumuz Serdar Kurtuluş, transfer süreci ve gelecek sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbol Takımımız’ın kamp yaptığı tesislerde basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Serdar Kurtuluş, şunları söyledi;
 
“Transferim hem Beşiktaş, hem de Gaziantepspor için hayırlı olsun. Emeği gecen Beşiktaş yönetimine teşekkür ederim. 2006-2009 yılları arasında Beşiktaş’ta oynadım. Ayrıldığımda çok üzülmüştüm ama kırgın değildim. En güzel gunlerim burada geçti.”
 
“Beşiktaş’tan sonra 4 sezon Gaziantepspor formasını giydim ve orada istikrarlı bir grafiğim oldu. Çok çalıştım, takım kaptanlığına kadar yükselip Milli Takım’a yükseldim. Yeniden Beşiktaş’a geldiğim için mutluyum. Siyah-beyazlı formayı hakkıyla terletmek istiyorum, ben buraya oynamaya geldim ve bu konuda kendime olan güvenim tam.”
 
“Kampa daha dün katılmama rağmen hiç yabancılık çekmedim. Daha önceden tanıdığım arkadaşlarım var takımda.  Ben Gaziantep’te dönem dönem orta sahada görev aldım. Ben çoğu mevkide oynarım. Çok genç yaşta buraya geldim ve tecrübeler kazandım. Bulunduğunuz yerin kıymetini anlamanız lazım. Gaziantep’te geçirdiğim 4 yıl bana çok şey kattı. Artık daha fazla sorumluluk alan biriyim.”
 
“Özellikle tanıdığım bir camiaya gelmek beni mutlu etti. Gönül isterdi ki; 10 yıl hizmet edeyim. İlk zamanlarda söylemiştim ama olmadı. 3 yıllık kontratım bittiğinde 'devam et' deseler imzalar devam ederdim. Futbolu bırakana kadar burada oynamak isterim. Her yaşadığım olaydan ders çıkardım. Hatalarım olmuştur. Beşiktaş’a çok uzun yıllar hizmet etmek isterim. Unutamadığım, hedefi olan bir takımda oynamak farklı bir durum. Sürekli iyi olmak zorundasınız.”