HABERLER

25.07.2013

FUTBOL

Tolga Zengin Resmi İmzayı Attı

Yeni transferimiz Tolga Zengin, kulüp binamızda resmi sözleşmeyi imzaladı.

Tolga Zengin, bugün İstanbul'a geldi ve kulüp binamızda İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Genel Sekreterimiz Metin Albayrak ile biraraya geldi.

Ahmet Nur Çebi ve Tolga Zengin, resmi sözleşmeye imzalarını attı. İmzaların atılmasının ardından Genel Sekreterimiz Metin Albayrak'ın da katılımıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Tolga Zengin, imza töreninden önce havalimanında BJK TV'nin sorularını yanıtladı.

Zengin, şunları söyledi:

"Öncelikle hem Trabzonspor’a hem Beşiktaş’a hem de benim için hayırlı olsun. Biraz zor bir ayrılık oldu ama neticesinde insan hayatında böyle şeyler yaşıyor. Mutluyum; inşallah yarın takım ile birlikte kampta olacağım.

İstendiğim bir yere geldim; hem beni benimseyen hem de benim benimsediğim bir camiaya geldim. İki taraf için de hayırlı olur inşallah...

Transfer sürecimde yanlış bilgilerden dolayı biraz sıkıntı oldu. Ben bu sürece hiç müdahil olmadım zaten... Hem Trabzonspor kaptanlığı yapmış hem de Beşiktaş’a tranfer olan bir oyuncuya yakışmazdı.
Ayrılışım her iki kulübe de yakışır şekilde olmalıydı, öncelikle bana yakışmalıydı. Kulüplerin kendi aralarında olan konulardı onlar, kendi aralarında konuşup anlaştılar. Sıkıntılı olmadı aslında, ama bazı sebeplerden dolayı transfer süreci biraz uzadı. Önemli olan sonunun güzel ve hayırlı olması.

Önümüzdeki sezon her şeyden önce yeni bir hoca var, yeni bir mantalite var... Oyuncular zaten hocayı benimsemiş durumda. Kaleciler açısından baktığım zaman gerçekten de çok iyi bir kaleci hocası var.

Söylediğim gibi güzel günler göreceğiz. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bu hedefin de ne olduğu bellidir, onun aşağısı da başarı değildir. Arkadaşlarımla beraber bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışacağız."