HABERLER

25.07.2013

FUTBOL

Beşiktaş:2 Simurq PIK:1

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı Simurq PIK takımını 2-1 mağlup etti.

Liezn Stadı’nda oynanan karşılaşmaya takımımız; Günay, Mehmet, Pedro Franco, Ersan, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman, Sezer, Muhammed, Gökhan Töre, Dentinho ve Mustafa ilk onbiriyle başladı.
 
Yağmur altında başlayan karşılaşmada ilk 15 dakika iki takım da rakibine üstünlük kuramadı. Muhammed Demirci’nin getirdiği toplarla hücumda etkili olmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, uzaktan şutlar ve yan toplarla rakip kalede gol aradı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başaran Beşiktaşımız, buna rağmen ilk yarıda istediği golü bulamadı ve takımlar 0-0’lık eşitlikle soyunma girdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı başlarken, Gökhan Töre’nin yerine oyuna Veli Kavlak girdi.
 
İkinci yarının ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti.  51. dakikada, Simurq hücuma hızlı çıktı ve ilk tehlikeli atağında Salif Ballo ile topu ağlarımıza gönderdi (0-1). Golden sonra oyuncu değişikliklerine giden siyah-beyazlılarımız, rakip kalede daha etkili olmaya  başladı. 68. dakikada Muhammed’in şık pasında hareketlenen Veli, topu Dentinho ile buluşturdu, kaleci ile karşı karşıya kalan Dentinho topu ağlarla buluşturdu ve skora eşitlik geldi (1-1). Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Beşiktaşımız, dakikalar 85’i gösterdiğinde Dentinho’nun ortasında topla buluşan Almeida’nın şık golüyle skora üstünlük getirdi ve durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma siyah-beyazlılarımızın, 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
 
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 11.30’da basına açık olarak yapacağı tek antrenmanla devam edecek.