HABERLER

15.07.2013

BASKETBOL

Ahmet Kandemir'den Açıklamalar

Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ahmet Kandemir, yeni sezon hazırlıkları hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Deneyimli Başantrenörümüz Kandemir’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
 
“Ben Beşiktaş’ta yetiştim. Beşiktaş’ın altyapısında çok uzun yıllar görev yaptım.  O dönemde birçok oyuncuyu A Takıma kazandırmıştık. Daha sonra Beşiktaş A Takımı’nı çalıştırdım. Daha sonra Karşıyaka, Mersin, Antalya ve Kosova’da görev yaptım. Bu tecrübelerden sonra Beşiktaş’a yuvama geri döndüm.  Ben aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesiyim. Hiçbir zaman Beşiktaş’ın uzağında kalmadım.”
 
 
“Kendi kadromuzda devam edebileceğimiz oyuncularla konuşmalarımız oldu. Oyuncularda istediğimiz öncelikli kriter, Beşiktaş’ta oynama istekleridir.  Daha sonra sözleşme ve para konusunu konuşuyoruz.  Bazı oyuncularla biz yolumuza devam etmek istemedik ve yollarımızı ayırdık. Takım içerisinde bazı ücret dengeleri kurmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuç olarak Beşiktaş’ta oynamak isteyen her oyuncuya biz bir adım atıyoruz.”
 
 
“Mehmet Yağmur ile görüşmelerimiz devam ediyor, bu transferde sona yaklaştık. Bazı Türk oyuncularla da görüşmelerimiz devam ediyor. Erman Kunter, şu anda Amerika’da belirlediğimiz oyuncuların bazılarını izliyor. Aynı zamanda yeni oyuncular hakkında bilgi alıyor. Erman Kunter döndükten sonra yabancı oyuncu konusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız.”
 
 
“Yeni bir yapılanma içinde doğru tercihler yapmak istiyoruz. Bu dönemde en büyük destekçimiz yine taraftarımız olacaktır. Onların desteğini gördükçe daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum.”