HABERLER

07.07.2013

GÜNCEL HABERLER

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz

Derneğimizin Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Yalçın Karadeniz, üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Affan Keçeci 236 oy alırken Yalçın Karadeniz 408 oy alarak 2013 - 2016 dönemi Divan Başkanlık Kurulu Başkanı seçildi.
 
 
SEÇİM DETAYLARI
 
 
Kulübümüzün 2013 - 2016 dönemi Divan Başkanlık Kurulu seçimi Ceylan InterContinental Otel’de başladı. Açılışın ardından kongre divan başkanlık seçimi yapıldı ve kongre divan başkanlığına Şeref Nasır seçildi. Kongre divan başkanlığı seçimi ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 
Seçim konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Divan Başkanlık Kurulu Başkan adayı Affan Keçeci, yönetim listesini tanıttı ve şunları söyledi:
 
“Tarihi bir toplantı yaptığımıza inanıyorum. 5 Mayıs’ta tüzük değişikliği kongresi yaptık ve önemli değişiklikler yaşadık. Divan Kurulu üyesi olmak için bekleme süresi 25 yıla çekildi. Bu nedenle 1084 kişiye ulaştık. Tüzüğümüzde yer alan tüm yetkiler harfi harfine kullanılacaktır. Başkanımız Fikret Orman ile yaptığımız görüşmede kendisine yeni stadımızda Divan Kurulu Lokali için yer istediğimizi söyledik, o da kabul etti. Sağlık konusunda proje geliştirdik. Doktora ihtiyacı olan arkadaşımız bizi arayacak, anlaştığımız ve ücret talep etmeyecek doktorlarımızın özel muayane yerlerine gideceksiniz, tedavi olacaksınız. Seçimin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Yalçın Karadeniz’in Konuşması
 
“Yaklaşık 7 sene önce şahsıma verdiğiniz onurlu ve sorumluluk arz eden görevimi bugüne kadar getirdim. Anayasal haklarımızı korumaya gayret ettim. Ana hedefim kurumsal olarak divan kurulu üyelerinin onurlarını korumak oldu. Yaptıklarımın ardından sizlerin önüne çıkarak yeniden aday oldum. Bu donanımlı topluluğun oylerini değil mazbatayl dünyaları verseniz alamazsınız. Ben ve arkadaşlarım önümüzdeki dönem de sizlere hizmet etmek için göreve talibiz. Bugün görev sizindir. Atacağınız oylarla bizi göreve getirmenizi yürekten talep ediyorum.”
 
Yapılan seçim konuşmalarının ardından BJK Divan Başkanlık Kurulu seçimine geçildi. Oy verme işlemi saat 17:00'ye kadar sürdü ve ardından oy sayma işlemine geçildi.
 
 
655 Divan Kurul Üyemiz’in salonda yer aldığı seçimde oy dağılımı şöyle oldu:
 
1. Sandık: Yalçın Karadeniz:84  Affan Keçeci:39
 
2. Sandık: Yalçın Karadeniz:90  Affan Keçeci:27
 
3. Sandık: Yalçın Karadeniz:67  Affan Keçeci:42
 
4. Sandık: Yalçın Karadeniz:70  Affan Keçeci:55
 
5. Sandık: Yalçın Karadeniz:56  Affan Keçeci:42
 
6. Sandık: Yalçın Karadeniz:41  Affan Keçeci:31
 
Toplam:   Yalçın Karadeniz:408  Affan Keçeci:236
 
 
Üçüncü kez başkanlık görevine seçilen Yalçın Karadeniz yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:
 
 
“Tarihi bir kongre gerçekleştirdik. Yeni üyelerle beraber bir seçim yaptık. Nezaket içinde geçen örnek alınacak bir kongre oldu. Kongre Beşiktaşımız’a yakışır şekilde geçti. Herkese teşekkür ediyorum. İstikrara oy verilmiştir. Bu seçimin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
 
Yalçın Karadeniz’in yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:
 
 
DR.M.SEDAT PİROĞLU
DR.OSMAN AKALIN
RASİM KARA
SERDAR KESKİN
C.CENGİZ SATAR
ERSAN AKSOYLU