HABERLER

15.06.2013

GÜNCEL HABERLER

Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Derneğimizin Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı.

Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda açılışın ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimine geçildi ve Uluç Gürkan başkan seçildi. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 
 
2013 yılı revize bütçenin görüşülmesi sırasında söz alan Sayman-Mali İşler Komitesi Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Kulübümüzün mali yapısı hakkında Kongre Üyelerimize bilgiler verdi.
 
 
Başkanımızın Konuşması
 
 
“Yarın bir seçim yapacağız. Beşiktaş yeni bir döneme girecek. Herkes kararını vermiş ve safını tutmuş vaziyette. Şu dakikadan sonra kırgınlık yaratacak sözler ve bizlere yakışmayacak görüntüler vermemek gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş’ın geldiği nokta bellidir. Yarın yapılacak seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep beraber Beşiktaş’a yakışır bir şekilde seçim yapmanın temel görevimiz olduğunu hatırlatıyorum. Kongre Üyeliği ücreti bizim dönemimizde düşürülmüştü. Şu anda ücretin artırılması ya da korunması gibi durumlar var ama ben bu konuda herhangi bir yönlendirme yapmak istemiyorum. Bu konuya Genel Kurul karar verecektir.”
 
 
Başkanımız Fikret Orman’ın konuşmasından sonra 2013 Yılı Revize Bütçe’nin oylamasına geçildi ve Kongre Üyelerimiz oybirliği ile bütçeyi kabul etti.
 
 
Gündemin beşinci maddesi olan ‘Giriş Ücretinin ve Yıllık Aidatın Belirlenmesi’ görüşüldü. Giriş ücretinin 1200TL ve yıllık aidatın 120TL olarak devam etmesi yönündeki önerge oybirliği ile kabul edildi.
 
 
Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan, gündemin Disiplin Kurulu tarafından üyelikten çıkarılmaları yönünde karar alınan üyelerin Derneğimiz Üyeliğinden çıkarılmalarının oya sunulması maddesini herhangi bir belgenin Kongre Divan Başkanlığına ulaştırılmamış olması nedeniyle işleme almadı ve Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nı sona erdirdi.