HABERLER

Sedef Şahin Beşiktaş Dergisi’nde!

Ekranların genç ve başarılı oyuncusu Sedef Şahin Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.


13 sene önce bir reklam filmiyle başladığı kariyerini çeşitli dizilerle devam ettiren, en son “Adını Feriha Koydum” dizisinde “Cansu” karakterini canlandıran ve aynı zamanda usta oyuncu Yıldız Kenter’le birlikte “Kraliçe Lear” isimli tiyatro oyununda da yer alan Sedef Şahin Siyah-Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Şahin’in röportajından bazı bölümler:

“Çarşı ruhuna çok inanan ve onun aşığı olan bir insanım. Türkiye’de başka hiçbir takım taraftarının da bu ruha sahip olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla maç anında hiç tanımadığınız biriyle sarmaş dolaş olabilirsiniz.”

“Beşiktaşlı olmak gönül işi. Dışardan baktığınızda bile bir insanın Beşiktaşlı olduğunu anlayabiliyorsunuz. İlginç bir tavrımız, tarzımız var ve bunu her yerde ortaya koyabiliyoruz. Birbirimizle buluştuğumuzda da tıpkı hemşehri gibi hissediyoruz.”

“Maça gittiğim zaman bağırarak, zıplayarak izlemeyi seviyorum. Yoksa sürekli oturayım, gol olunca alkışlayayım, gol yiyince susup üzüleyim gibi şeyler bana göre değil. Omuz omuza maç izlemeyi daha çok seviyorum.”

“‘Feda’ diyerek başka bir ruh katmak istedik. Ben buna futbolcuların da inandığını düşünüyorum ki dar bir kadroyla yine üçüncü olmayı başardılar. Hatta daha iyi bir yerde bile olabilirdik. Çünkü istediğiniz kadar yıldız futbolcu getirin tek bir adam bir takımı kalkındıramaz.”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN: