HABERLER

24.05.2013

BASKETBOL

Genç Erkek Basketbol Takımımız Yarı Finalde

Türkiye Şampiyonası çeyrek final maçında MG Spor’u 81-78 mağlup eden Genç Erkek Basketbol Takımımız, adını yarı finale yazdırdı.

Lütfü Yaman Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı ve ilk çeyreği takımımız, 20-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan ve hücumda etkili olan siyah-beyazlılarımız, farkı açtı ve soyunma odası 40-32 önde girdi.
 
İkinci yarıda da üstünlüğünü rakibine kaptırmayan ve hücumda Doğukan’ın etkili performansı ile farkı koruyan takımımız, son çeyreğe 64-53 üstünlükle girdi. Dördüncü çeyrekte savunmada açıklar verse de hücumda bulduğu basketlerle üstünlüğünü koruyan ekibimiz, karşılaşmadan 81-78 galip ayrıldı ve Türkiye’nin en iyi 4 genç basketbol takımı arasına kalmayı başardı.
 
Karşılaşmada attığı sayılarla takımını sırtlayan ve yıldızlaşan Doğukan 31 sayıyla oynarken, onu 13 sayı 15 ribauntla Berkay, 10 sayıyla da Yağız takip etti.
 
Genç Erkek Türkiye Şampiyonası’nda şu ana kadar oynadığı 4 maçı da kazanan Siyah-beyazlılarımız, Türkiye Şampiyonası yarı final maçında bugün saat 15.00’da Lütfü Yaman Spor Salonu’nda Pertevniyal ile karşılaşacak.