HABERLER

23.05.2013

HENTBOL

Beşiktaş:22 Bş. Bld. Ankaraspor:15

Hentbol Takımımız, play-off final serisi ikinci maçında Bş. Bld. Ankaraspor’u 22-15 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya siyah-beyazlılarımız; Altuğ, Bülent, Oğuzhan, Okan, Ozan, Zelic, Tolga yedisiyle başladı.
 
Karşılaşmaya konuk ekip başladı ama ilk golü bulan taraf siyah-beyazlılarımız oldu. Savunmada disiplinli oynayan ekibimiz, ilk dakikalarda rakibine gol izni vermedi. Rakibine üstünlük kuran takımımız, hücumda Tolga ile başarılı ataklar gerçekleştirdi. Ramazan’ın attığı sayılarla farkı açan takımımız, skoru 6-2’ye getirdi. Çekişmeli geçen mücadelede takımımız, bir süre sayı bulmakta zorlandı. Daha sonra hücumda Ramazan ile goller bularak hareketlenen takımımız, son 3 dakikaya 10-6 önde girdi. Savunmada başarılı oyun sergileyen Josip, rakip ataklara engel oldu. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, son saniyede attığı golle soyunma odasına 12-6 önde gitti.
 
Takımımız, ikinci yarıda gol bulmakta zorlandı. Ekibimiz, ikinci yarıdaki ilk golünü Ramazan ile kaydetti. Kalede etkili bir oyun ortaya koyan Altuğ, rakip ataklara engel olarak farkın erimesini engelledi. Siyah-beyazlılarımız, Şenol’un attığı golle farkı 7 sayıya çıkardı. İkinci yarının ortalarında iki takımda gol bulmakta zorlandı. Tolga ile hücumdaki etkinliğini artıran ekibimiz, skoru 17-10’a getirdi. Skor üstünlüğünü eline alan takımımız, rakibi karşısında etkili oyununa devam etti. Savunmada Viktor ile rakip ataklara engel olan ekibimiz, farkın erimesini engelledi. Hücumlarda başarılı bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, bitime altı buçuk dakika kala 7 sayı öne geçti (19-12). Takımımızda Tolga kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Çekişmeli geçen mücadelede oyuncumuz Ozan, rakibiyle girdiği tartışma sonucu iki oyuncuda kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Maç sonuna kadar üstünlüğünü devam ettiren siyah-beyazlılarımız, salondan 22-15 galip ayrıldı.
 
Takımımız, play-off final serisi ikinci maçını kazanarak seride durumu 1-1’e getirdi.
 
Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay, karşılaşmayı tribünden takip etti.