HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımız Iron Man 3 Filmini İzledi

Beşiktaş RMK Marine Takımımız,’Türkiye’nin Gerçek Kahramanları’ projesi kapsamında Iron Man 3 filminin özel gösterimine katıldı.

Cinemaximum İstinyePark’ta düzenlenen etkinliğe Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın antrenörü Tacettin Çipa, teknik ekibimiz ve oyuncularımız ile Galatasaray Spor Kulübü başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları katıldı.
 
 
‘Türkiye’nin Gerçek Kahramanları’ projesini düzenleyen The Walt Disney Company Türkiye’nin müdürü Sinan Ceylan, film gösteriminden önce yaptığı konuşmada, “Proje kapsamında gerçek kahramanlarımız dünya çapında düzenlenen paralimpik oyunlarda olağanüstü başarılara imza atan paralimpik ve engelli sporcularımız oldu. Onlar bize gerçek kahramanlığın ne demek olduğunu çoktan gösterdiler. Ülkemizi her platformda başarıyla temsil eden sporcularımızı hem kutluyor, hem de Türkiye’ye yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
 
Film gösteriminden önce Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan, The Walt Disney Company Türkiye’nin müdürü Sinan Ceylan’a plaket verdi.
 
 
Toplu fotoğraf çekiminin ardından oyuncularımız ve davetliler keyifli bir şekilde filmi izledi.