HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:84 Irak:52

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Irak'ı hazırlık maçında 84-52 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Deniz Acar, Cem Gezinci, Aytaç Ercan, Kaan Dalay ve Cafer Yumuk ilk beşiyle başladı.
 
İlk periyota hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, yaptığı hücumlarla rakip potada etkili oldu. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede 5-5’lik eşitlik oldu. Bu dakikadan sonra etkili savunma yapan takımımız, rakibinin sayı bulmasını engelledi ve durumu 12-7’ye getirdi. Rakibi karşısında baskılı oyununu devam ettiren ekibimiz, Kaan Dalay ile de pota altında bulduğu pozisyonları değerlendirdi ve ilk çeyreği 22-12 önde tamamladı. 
 
Takımımız, Aytaç Ercan’ın istekli oyunuyla hücumda etkili ataklar yaptı ve  üst üste sayılar elde etti. Bir ara farkı 13 sayıya kadar çıkaran (29-16) siyah-beyazlılarımız, rakibin ataklarında iyi savunma yapmaya devam etti. Çeyrek sonuna kadar farkı açmaya devam eden takımımız, karşılaşmanın ilk yarısını 42-24 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya skor üstünlüğünün verdiği rahatlıkla çıkan takımımız, çeyreğin ilk dakikalarında savunma direncini kaybetti ve rakibinin skor üretmesini engelleyemedi. Çeyreğin sonuna doğru hücumda hareketlenen ve üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılarımız, son bölüme Deniz Acar'ın art arda bulduğu basketler sonrasında 65-37 üstünlükle girdi. 
 
Son çeyrekte takımımız, Aytaç Ercan’ın etkili oyunuyla sayı bulmaya devam etti. Ekibimiz, maçın genelinde başarılı bir şekilde yaptığı savunma organizasyonlarını son bölümde de devam ettirdi ve karşılaşmadan 84-52 galip ayrıldı.