HABERLER

05.04.2013

VOLEYBOL

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi:1 Galatasaray Daikin:3

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Acıbadem Bayanlar Ligi play-off çeyrek final ilk maçında karşılaştığı Galatasaray Daikin’e 3-1 yenildi.

BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmanın ilk seti karşılıklı sayılarla geçti. Setin son bölümünde sayı üretmekte zorlanan siyah-beyazlılarımız, ilk seti 25-22 geride bitirdi(0-1).
 
 
İkinci set savunma ve hücumda başarılı bir performans ortaya koyan Takımımız, rakibine üstünlük kurdu ve seti 25-20 önde tamamlayarak skora eşitlik getirdi(1-1).
 
 
Üçüncü sette tutuk bir görüntü çizen siyah-beyazlılarımız, bir türlü aradığı sayıları bulamadı ve 25-14’lük skorla tekrar geriye düştü(1-2).
 
 
Hücumdaki sıkıntıları dördüncü sette de devam eden Ekibimiz, sarı-kırmızılıların sayılarına karşılık veremedi ve üçüncü sette olduğu gibi seti 25-14 maçı da 3-1 kaybetti.
 
 
Karşılaşmayı; Başkanımız Fikret Orman, Yatırımlar Komitesi Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı izlediler.
 
 
Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Acıbadem Bayanlar Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Galatasaray ile 8 Nisan Pazartesi günü saat 14:30’da Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak.