HABERLER

04.04.2013

FUTBOL

Takımımız Farklı Galip

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor’u 4-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Futbol Takımımız, hazırlıklar kapsamında Sancaktepe Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı.
 
 
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı oynanan ve A2 Takımımız’dan 5 oyuncunun da kadroda yer aldığı maça siyah-beyazlılarımız; Cenk Gönen, Uğur Bülbül, Ömer Arslan, Julien Escude, Ömer Özkan, Mehmet Akgün, Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup, Dentinho, Erkan Kaş ve Mehmet Akyüz ilk on biriyle çıktı.
 
 
Emre Metin, Gökhan Süzen, Necip Uysal, Muhammed Demirci, Filip Holosko, Sinan Kurumuş, Veli Çetin, Erim Yüksel ve Sefa Çağlar yedek soyundu.
 
 
Futbol Takımımız, mücadelenin ilk yarısını Ömer Arslan ve Mehmet Akyüz’ün attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna giren Holosko ve Erim Yüksel’in ayağından bulduğu gollerle farkı artıran siyah-beyazlılarımız, sahadan 4-1 galip ayrıldı.
 
 
Beşiktaşımız’ın Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını Futbol Komitesi Üyemiz Ahmet Kavalcı da takip etti.
 
 
Hazırlık maçı kadrosunda yer almayan futbolcularımız; McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Fernandes, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek diğer sahada çalışmalarını sürdürdü.
 
 
Çalışmaya tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Sivok ve Niang katılmadı.
 
 
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında 8 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.