HABERLER

27.03.2013

FUTBOL

Goller Almeida ve Dentinho'dan

Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaşımız, Tepecikspor ile oynadığı özel maçı 3-1 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Emre Metin, İbrahim Toraman, Mehmet Akgün, Julien Escude, Olcay Şahan, Gökhan Süzen, Roberto Hilbert, Manuel Fernandes, Dentinho, Mustafa Pektemek ve Mamadou Niang onbiriyle çıkarken; Cenk Gönen, Hasan Türk, Mehmet Akyüz, Ersan Gülüm, Muhammed Demirci, Sinan Kurumuş, Uğur Bülbül, Ömer Faruk Özgen, Emre Özkan, Ömer Arslan, Veli Çetin ve Hugo Almeida yedek soyundu.
 
 
Basına kapalı oynanan hazırlık karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Takımımız, Almeida (2) ve Dentinho’nun ayağından gelen gollerle rakibini 3-1 mağlup etti.
 
 
Tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Uğur Boral ile milli takımlarında olan; Sivok, Holosko, McGregor ve Veli Kavlak çalışmada yer almadı.
 
 
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın (28 Mart) saat 11:00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
 
Siyah-beyazlılarımız, yarın (28 Mart) saat 15:00’te özel bir uçakla Dalaman’a gidecek ve Pazar gününe kadar Fethiye’de kamp yapacak.