HABERLER

25.03.2013

GÜNCEL HABERLER

IOC Heyeti, BJK İnönü Stadı'nı İnceledi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyeleri, BJK İnönü Stadı’nda incelemelerde bulundu.

BJK İnönü Stadı’nda incelemelerde bulunan komite üyelerine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol Komitesi Başkanımız Tamer Kıran, Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner ile İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı, yönetim kurulu eski üyelerimiz ve eski sporcumuz Hasan Arat eşlik etti.
 
Ziyaret sırasında Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, Başantrenörümüz Erman Kunter, Futbol Takımımız’ın kaptanı İbrahim Toraman, futbolcumuz Niang, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan ile tüm branşlarda mücadele eden sporcularımız ile şube kaptanları, şube menajerleri ve antrenörlerimiz yer aldı.
 
2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na aday olan Tokyo ve Madrid'den sonra İstanbul'a gelen, Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyeleri, stadımızda bir dizi incelemelerde bulundu.
 
IOC Başkan Yardımcısı Craig Reedie, "Burayı çok beğendim. Yeniden inşa edildiğinde eminim daha da güzel olacaktır. Misafirperverliğiniz için de teşekkür ederiz" diye konuştu.
 
Başkanımız Fikret Orman, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı alabilmesi için Beşiktaş Camiasının elinden geleni yapacağını ifade etti.
 
İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı ve yönetim kurulu eski üyelerimizden Hasan Arat ise, "Yuvama geldim, burada olmaktan çok mutluyum. En güzel renkler siyah-beyaz. Beşiktaş Camiası 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na destek veren en önemli camialardan birisi. Beşiktaş'a verdiği bu önemli destek için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Başkanımız Fikret Orman, incelemelerin ardından komite üyelerine tek tek üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile Beşiktaş atkısı ve 110. yıl rozeti takdim etti.
 
Orman, IOC Komite Başkan Yardımcısı Craig Reedie'ye ayrıca kartal heykeli hediye etti.