HABERLER

18.03.2013

VOLEYBOL

'Kazanmak İçin Sahaya Çıktık'

Voleybolcularımız Funda Bilgi ve Ana Lazarevic, derbi zaferini internet sitemize değerlendirdi.

Acıbadem Bayanlar Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Galatasaray Daikin'i deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup eden Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız'ın başarılı voleybolcuları Ana Lazarevic ve Funda Bilgi, bu önemli galibiyet sonrasında internet sitemize açıklamalarda bulundular. 
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür eden Funda Bilgi, sözlerine şöyle devam etti;
"Çok önemli bir derbi müsabakasını geride bıraktık ve kazanan taraf biz olduğumuz için çok mutluyum. Galatasaray Daikin, güçlü bir ekip ve kolay bir maç olmasını beklemiyorduk. Ama sahaya kazanmak için çıktık. Kazanacağımıza inanıyorduk. Takım halinde iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Maçlarımıza taraftarlarımız gelince daha da etkili oynuyoruz. Pazar günü evimizde Sarıyer Belediyesi ile önemli bir maça çıkacağız ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var."
Genç oyuncumuz Ana Lazaveric ise şöyle konuştu;"Galatasaray Daikin, karşısında iyi bir oyun ile güzel bir galibiyet aldık. Son birkaç haftadır kendi performansımızın altında bir oyun oynuyorduk ve bu maçta tekrar kendi performansımızı ortaya koyduk. Bu bizim için sevindirici oldu ve umarım  bundan sonraki maçlarda bu performansımızı arttırarak devam ettireceğiz. Kazanmak için sahaya çıktık ve kazandık. Bizim için kazandığımız puanlar çok önemliydi. Bu galibiyet, taraftarımıza güzel bir hediye olmuştur diye düşünüyorum."