HABERLER

09.03.2013

HENTBOL

Beşiktaş:25 Stiinta Muncipal Dedeman Bacau:23

Hentbol Takımımız, EHF Kupası D grubu 4. maçında Stiinta Muncipal Dedeman Bacau’yu 25-23 mağlup etti.

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Bülent Erkol, Oğuzhan Büyük, Viktor Ladyko, Vladimir Zelic, Ömer Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
 
Siyah-beyazlılarımız, ilk yarıya hızlı başladı. Maçtaki ilk golümüzü Zelic kaydetti. Karşılıklı gollerle geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, skor üstünlüğünü korumasını bildi. Farkı 5 sayıya kadar çıkaran Takımımız, etkili bir performans ortaya koyduğu ilk yarıyı 15-10 galip tamamladı.
 
 
Siyaz-beyazlılarımız, ilk yarıdaki yüksek temposunu ikinci yarıya da taşıdı. Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ile hücum etkinliğini sürdüren Ekibimiz, savunmada da dirençli bir oyun ortaya koydu. Hızlı hücumlarla rakibinin temposunu kıran Takımımız, salondan 25-23 galip ayrıldı.
 
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz, 9 golle Ramazan Döne olurken, onu 4 gol kaydeden Okan Yalçıner ve 3 golle Tolga Özbahar takip etti. 
 
 
Amatör Şubelerden Sorumlu Komitesi Üyemiz Erdal Karacan ve Süleyman Seba Spor Salonu Müdürümüz Hakan Özmızrak karşılaşmayı tribünden takip ettiler.