HABERLER

27.02.2013

BASKETBOL

'İlk Galibiyetimizi Almak İstiyoruz'

Başantrenörümüz Erman Kunter, kendi sahamızda Olympiakos'u yenmek istediklerini söyledi.

THY Euroleague Top 16 F Grubu 9. maçında evimizde oynayacağımız Olympiakos maçı öncesinde Başantrenörümüz Erman Kunter, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Sakatlıklardan yana şanssız olduklarını belirten deneyimli Başantrenörümüz şöyle konuştu;
 
Evimizde Kazanmak İstiyoruz
 
"Top 16'da henüz galibiyet alamadık. Sıralamada kötü durumdayız. Bazı maçları kazanabilirdik ama ufak hatalarla galibiyetleri kaçırdık. Evimizde Olympiacos ile oynaycağımız bu maçtan iyi oyunla galip ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımız bize her maçta en iyi şekilde destek verdiler ve onların önünde Olympiakos'u mağlup etmek için elimizden geleni yapacağız."
 
Sakatlıklar Can Sıkıcı
 
"Sezon başından bu yana sakatlıklarla uğraşıyoruz. Tam kadro çalışma imkanı neredeyse bulamadık. Herkes düzeldi derken bir sakatlık daha çıkıyor. Ewing'in sakatlığı bizi çok üzdü ve o bölgede sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Ewing, iyi ve kaliteli bir oyuncumuz inşallah en kısa sürede onu aramızda sağlıklı bir şekilde görmek istiyoruz. Ama dediğim gibi sezon başından beri yaşadığımız bu üzücü sakatlıklar gerçekten can sıkıcı."