HABERLER

14.02.2013

BASKETBOL

'Hedef Maçlarımızdan Biri'

Başantrenörümüz Erman Kunter, Fenerbahçe Ülker maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi

THY Euroleague Top 16 F Grubu 7. maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Erkek Basketbol Takımımız'ın Başantrenörü Erman Kunter, derbi mücadelesi öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Erman Kunter, şöyle konuştu;
Hedef Maçlarımızdan Biri 
"Artık THY Euroleague F Grubu'nda yukarı sıralara tırmanmak için, maç kazanmaya başlamamız lazım. Kendi evimizde oynayacağımız maçlar dışında deplasmanda da ekstra galibiyetler almamız gerekiyor. Fenerbahçe Ülker maçı da bu maçlardan biri. Grupta iddiamızı sürdürebilmemiz için kazanmamız lazım."
Fenerbahçe Ülker Form Tutmuş Durumda
"En son Spor Toto Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Ülker ile karşılaştık ve kaybettik. Onlar kupa şampiyonu olarak çok moralli olacaklar ve zaten iyi bir form tutmuş durumdalar. İki takım için de zor bir maç olacak ama bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."
Sakatlarımız İyileşti
"Uzun zamandır tam kadro antrenman yapamıyorduk. Muratcan ve Tutku'nun dönmesiyle verimli şekilde idmanlara başladık. Maç kondisyonu olarak biraz eksikleri bulunuyor ama onların da katkısıyla form grafiğimizin yükseleceğini düşünüyorum."