HABERLER

07.02.2013

BASKETBOL

'Zor Maç Olacak'

Başantrenörümüz Erman Kunter, Fenerbahçe Ülker maçının her iki takım içinde zor geçeceğini söyledi.

Spor Toto Türkiye Kupası Yarı Final maçında Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, bu önemli mücadele öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Sakatlık sorunlarının olduğunu belirten deneyimli Başantrenörümüz şöyle konuştu;
Rotasyonda Sıkıntı Yaşıyoruz
“Sezon başından bu yana sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Tutku uzun süre aramızda yer almadı şu anda kadroda ama tam anlamıyla hazır değil ve aynı şekilde Muratcan’ın da tedavisi devam ediyor. Bu iki oyuncumuz tam anlamıyla hazır olmayınca rotasyonda sıkıntı yaşıyoruz. Ama turnuva maçlarında ne olursa olsun sahada elimizdeki imkanlar doğrultusunda en iyisini sahaya koymamız lazım ve koyacağız.”
Güçlü Bir Ekibe Karşı Oynayacağız
“Fenerbahçe Ülker ile önümüzdeki dönemde hem THY Euroleague’de hem de Beko Basketbol Ligi’nde karşılaşacaktık. Spor Toto Türkiye Kupası Yarı Final maçında yine karşı karşıya geleceğiz. Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız, ona göre sahada organize olacağız. Biz de güçlü bir ekibiz ve son kupa sahibi olarak bu turnuvada bulunuyoruz. Bu seneki hedeflerimizden biri de Spor Toto Türkiye Kupası’nı tekrar kazanmak. Bu hedef için de önce Fenerbahçe Ülker’i yenmemiz lazım ve bunun için elimizden geleni yapacağız.”