HABERLER

05.02.2013

BASKETBOL

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı

6-10 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finalleri’nin basın toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da düzenlenen basın toplantısında TBF yetkilileri, takımların temsilcileri, davetliler ve basın mensupları yer alırken; takımımız adına Başantrenörümüz Erman Kunter ve basketbolcumuz Can Akın katıldı. 
 
Yetkililerin ve temsilcilerin kısa görüşlerinin alındığı toplantıda Başantrenörümüz Erman Kunter, "Geçen seneki kupa sahibi takım olarak buraya geldik. Tabi bu üzerimizdeki sorumluluğu arttırıyor. Ama maç maç düşünmek lazım. İlk maçımızı kazanmaya çalışacağız. Bence her takımın şansı var. Tüm takımlara başarılar diliyorum. En son kötü bir lig maçı oynadık. THY Euroleague dönüşlerinde zorlanıyoruz. Sert maçlar oynuyoruz. Tam kadro olarak bir türlü oynayamadık. Tutku ve Muratcan’ın sakatlıkları sürüyor. Bu sezon başında çeşitli hedefler koymuştuk. İlk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı kupasıydı, sonraki hedefimiz ise Euroleage Top 16’dı. Üçüncü hedefimiz Türkiye Kupası. Onu da burada göreceğiz. Ne sorunumuz olursa olsun hedeflerimiz üzerinde yürüyoruz. Bizim hedef turnuvamız. Kupayı kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
 
Basketbolcumuz Can Akın ise şunları söyledi; "Erman hocamın dediği gibi kupa şampiyonu olarak geldiğimiz için sorumluluğumuz fazla. Son dönemde kötü bir gidişatımız var. Ligde oynadığımız TED Kolejliler maçı çekişmeli geçmişti. Burada güzel bir maç olacağı inancındayım.Herkese başarılar diliyorum."