HABERLER

Ahmet Nur Çebi’den Açıklamalar

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni transferimiz Mamadou Niang’ın imza töreninde yer alan İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
İkinci Başkanımız’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
Hakem Hataları
 
“Kaybettiğimiz puanlar sonrası hakem hatalarının arkasına saklanma yolunu seçmedik. Son maçımızda 10 kişi kalmış rakibimize karşı 2-0 öndeyken skoru koruyamadık. Hatayı önce kendimizde arıyoruz ama hakem hatalarıyla önemli puan kayıpları yaşadımğımız da ortadadır. Hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Kulüplerin ve futbolcuların emekleri boşa gitmektedir. Vicdanlar ve gözler hassas olmak zorunda. Bu tarz olayların yaşanmaması için gerekli kişi ve kurumların dikkatli olması için uyarıda bulunuyorum.”
 
 
Oyuncu Sakatlıkları

 
“Şu an için oyuncularımızın yaşadığı sakatlık sorunlarını şanssızlık olarak değerlendiriyoruz. Bu konudan hem üzüntülüyüz hem de rahatsızlık duyuyoruz. Futbolcu sakatlıklarının birçok nedeni var. Oyuncularımızın yaşantılarına dikkat etmeleri gerekiyor. Sebep sonuç ilişkileri araştırılıyor. Problemi çözeceğiz.”
 
Mali Durum

 
“Kurumsallaşma çalışmaları devam ediyor. Kulüp rayına oturdu ancak rayların üzerindeki vagonların yükü çok fazla. Azalta azalta gidiyoruz. Değişimi Futbol A.Ş.’nin karlılığından borçların 90 milyon TL azalmasından görmek mümkün. Zorlandığımız kesin ama her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.”