HABERLER

30.01.2013

BASKETBOL

Basketbol Takımımız’dan Galibiyet Serisi

Erkek Basketbol Takımımız, BBL’de oynadığı son 5 maçı kazanarak başarılı bir performans ortaya koydu.

Bu sezon tarihinde ilk defa THY Euroleague Top 16 gruplarında mücadele eden Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nde de mücadelesini sürdürüyor.
 
Beko Basketbol Ligi’nin 16. haftası geride kalırken, aldığı 11 galibiyet sonunda 27 puan ile 6. sırada yer alıyor.  
 
Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nde oynadığı son 5 maçı da kazanarak başarılı bir performans sergiliyor. Galibiyetlerden 3’ünün deplasmanda alınması gözlerden kaçmazken, ekibimizin, kazandığı son 5 maç şöyle;
 
Olin Edirne:67  - Beşiktaş:83
Beşiktaş: 73  -  Erdemir:62
TED Ankara Kolejliler: 64  -  Beşiktaş:69
Beşiktaş: 83  -  Mersin BŞB.: 75
Türk Telekom: 59  -  Beşiktaş:85
 
Evde Tek Mağlubiyet
 
Erkek Basketbol Takımımız, evinde oynadığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyarak, rakipleri karşısında galip gelmeyi başarıyor. Siyah-beyazlılarımız, BBL’de evinde oynadığı 8 karşılaşmanın 7’sini kazandı. Evinde aldığı tek mağlubiyet ise 11. haftada oynanan Anadolu Efes karşılaşması oldu. Takımımız, ilk yarısını 36-29 önde kapattığı maçta, rakibine 74-67 mağlup olarak evindeki tek mağlubiyetini almış oldu.
 
Jerrells ve Vidmar’dan Etkili Performans
 
Siyah-beyazlılarımız'da, Jerrells ve Vidmar performanslarıyla göz dolduruyor. Başarılı basketbolcumuz Curtis Jerrells, Beko Basketbol Ligi’nde oynadığı 15 maçın ortalamasında 12,8 sayı ve 2,8 asistle iki dalda da takım lideri durumunda bulunurken, Gasper Vidmar ise oynadığı 15 maçın ortalamasında 6,2 ribaund ve 0,8 blok ortalamasıyla takım lideri durumunda bulunuyor.