HABERLER

27.01.2013

VOLEYBOL

Bakırköy Bld. Yeşilyurt:0 Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi:3

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Acıbadem Bayanlar Ligi 13. haftasında Bakırköy Bld. Yeşilyurt’u 3-0 yendi.

Karşılaşmayı Başkanımız Fikret Orman ve Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan, tribünden takip etti.
 
 
Yeşilyurt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Dicle, Rossi, Lazarevic, Seda, Natalia, Sinem ve Funda (L) ile başladı.
 
 
Karşılaşmadaki ilk sayımızı Ana Lazarevic kaydetti. Karşılıklı sayılarla devam eden sette ilk teknik molaya Takımımız, 8-7 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ve ritmini bulan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Karşılıklı sayıların atıldığı son bölümde üstünlüğünü korumasını bilen Ekibimiz, ilk seti 25-21 kazandı.
 
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci setteki ilk sayısını Natalia’nın elinden buldu. Sete tempolu başlayan Ekibimiz, skoru 4-1’e getirerek rakibine mola aldırdı. Rossi ve Lazarevic’in sayılarıyla üstünlüğünü koruyan Takımımız, ikinci sette ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Etkili oyununu mola sonrasına da taşıyan siyah-beyazlılarımız, farkı 9 sayıya kadar çıkardı (14-5). Rakibine farkı eritme izni vermeyen Takımımız, ikinci teknik molaya 16-6 galip girdi. Teknik mola sonrası ilk sayımızı Rossi ile bulduk. Setin son bölümünde oyunun kontrolünü elinde bulunduran siyah-beyazlılarımız, ikinci seti 25-15 kazandı ve maçta durumu 2-0 yaptı.
 
 
Karşılaşmanın üçüncü setine ev sahibi ekip hızlı başladı ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Karşılıklı sayıların atıldığı mola sonrası bölümde Takımımız, öne geçemedi ve ikinci teknik molaya 16-13 mağlup girdi. Setin son bölümünde toparlanan Ekibimiz, 21-20 öne geçti. Üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, seti 25-23 maçı 3-0 kazandı.
 
 
Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Bakırköy Belediye Yeşilyurt galibiyeti ardından puanını 21’e yükseltti.