HABERLER

26.01.2013

VOLEYBOL

'Beşiktaş’ın Bir Parçası Olmak İstiyorum'

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın yeni transferi Teresa Rossi Matuszkova, Beşiktaş’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı başarılı voleybolcu Teresa Rossi Matuszkova, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen deneyimli oyuncu, söyle konuştu;
 
Takım ve Kulüp İçerisindeki Ortam Çok İyi
 
“Beşiktaş, önemli bir voleybol geçmişine sahip hırslı bir takım. Beşiktaş sadece futboluyla bilinmiyor. Basketbol, hentbol ve diğer branşlarıyla da çok başarılı bir kulüp. Beşiktaş, çok düzgün bir şekilde yürütülüyor ve daha da büyümeye açık bir kulüp olarak görüyorum. Teknik heyetle çok iyi anlaşıyorum. Bu, kendimi burada rahat hissetmemi sağlıyor. Takım ve kulüp içindeki ortam çok iyi ve pozitif. Antrenman ve maç yaptığımız Akatlar Arena’ya bayıldım. Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’ne  geldiğim için çok mutluyum.”
 
Hiç Yabancılık Çekmedim
 
“Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı, adeta hiç yabancılık çekmedim, konuşulanları benim anlamam için hep çevirdiler. Antrenmanlarda ve sonrasında bana çok yardımcı oluyorlar. Onlarla birlikte antrenman yaparken çok eğleniyorum. Ben kariyerim boyunca birçok takım değiştirdim ama Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi oynadığım takımlar arasında en çok pozitif enerji aldığım takım diyebilirim.”
 
Türkiye Ligi Çok İlerledi
“Türkiye Ligini, buraya transfer olan oyunculardan sonra duymaya başladım. Son yıllarda çok ilerlediğinizi söyleyebilirim. Çok kaliteli oyuncular ve antrenörler Türkiye’de çalışıyor. Bu da beni burayı tercih etmemde önemli etkenlerden biriydi. Buraya gelmeden önce daha önce Türkiye’de bulunan arkadaşlarımla konuştum ve hep olumlu referans aldım. Gelişen ve gelişmeye devam eden bir voleybol var burada, ben de bunun bir parçası olacağım için mutluyum.”
3 Puan Alacağımızı Düşünüyorum
 
“Geçen hafta evimizde zor bir maça çıktık ve 3 puanla ayrıldık. İlk maçımda kendi evimizde galip gelmek benim için çok iyi bir moral oldu. Bu hafta deplasmanda Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacağını ve çekişmeli geçeceğini tahmin ediyorum ama önümüzdeki sene Avrupa Kupalarında mücadele edebilmek için bu tür maçları kazanmamız lazım. İyi bir oyun ortaya koyarak 3 puan alacağımızı düşüyorum.”
 
Beşiktaş’ın Bir Parçası Olmak İstiyorum
“Tüm yeteneklerimi hem Türkiye’de hem de Avrupa’da Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi için harcayarak Beşiktaş’ın bir parçası olmak istiyorum.”