HABERLER

25.01.2013

FUTBOL

Dentinho İçin İmza Töreni Düzenlendi

Yeni transferimiz Dentinho, basın mensupları önünde sözleşme imzaladı.

Dentinho için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Futbol Takımı İdari Direktörümüz Semih Usta yer aldı.
 
18 yaşında gol krallığı yaşamış bir oyuncuyu transfer ettiklerini dile getiren Futbol Takımı İdari Direktörümüz Semih Usta, “Sezon başından beri hücum bölgesine oyuncu arıyorduk. Dentinho da transfer etmeyi planladığımız oyunculardan biriydi. Kendisi 18 yaşında gol krallığı yaşamış bir oyuncu. Bir transfer politikamız ve felsefemiz var. Transfleri bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki Dentinho, takımımıza en iyi şekilde hizmet edecektir” diye konuştu.
 
Yeni transferimiz Dentinho ise şunları söyledi:
 
“Çok duygusal ve mutlu anlar yaşıyorum. Böylesine büyük bir takımın formasını giyecek olmaktan dolayı gururluyum. Taraflarımıza bana gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Buraya hazır geldim. Eski takımımda hazırlık maçlarında oynadım. Beşiktaş formasını giydiğimde herkes benim neler yapacağımı görecek. Beşiktaş’ın ve benim eski teknik direktörüm Lucescu, bana Beşiktaş’ın ne kadar iyi bir takım olduğunu anlattı. Taraftarın, şehrin çok güzel olduğunu bu transferin benim için iyi bir seçim olacağını belirtti. 7 numaralı formayla şampiyonluk yaşamaya geldim. Daha önce farklı forma numaralarım olmuştu ama ailemle görüşüp 7 numarada karar kıldım. Burada göstereceğim performansla hem Beşiktaş’a en iyi şekilde hizmet etmek hem de Brezilya A milli takım formasına kavuşmak istiyorum.”