HABERLER

10.01.2013

BASKETBOL

Caja Laboral:77 Beşiktaş:51

Erkek Basketbol Takımımız, Caja Laboral'e deplasmanda 77-51 mağlup oldu.

Fernando Buesa Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Jerrells, Muratcan, Cemal, Markota ve Christopher beşiyle başladı.
 
Karşılaşmaya ekibimiz, Markota’nın 2 sayılık basketiyle başladı. Uzun süre hücumlardan boş dönen ve art arda top kayıpları yapan siyah-beyazlılarımız, farkın açılmasını engelleyemedi ve ilk çeyreği 27-7 geride bitirdi.
 
İkinci çeyreğin ilk 2 dakikası sayı üretemeyen ekibimiz, ilk sayılarını Jerrells’in faul çizgisinden bulduğu basketlerle kazandı. Hızlı hücumlarla sayı bulmaya çalışan takımımız, ilk yarının son 5 dakikasına 32-15 geride girdi. Savunmasını istediği gibi sertleştiremeyen ve dış atışlara engel olamayan siyah-beyazlılarımızın farkı kapatma çabaları da sonuçsuz kaldı ve ilk yarıyı 45-24 geride tamamladı. 
 
Karşılaşmanın 2. yarısına takımımız, Can, Jerrells, Serhat, Falker ve Cevher beşiyle başladı.


Üçüncü çeyreğin ilk 2 dakikası ekibimiz, skor üretmedi ve 50-24 geriye düştü. Bu bölümdeki ilk sayılarımızı Serhat’ın dış atıştan bulduğu basketle kazandık. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrekte takımımız, rakibinin hücumlarında etkili savunma yapamadı ve son 1 dakikasına 59-35 geride girdiği bu bölümü 63-35 geride bitirdi.


Mücadelenin son bölümüne Can’ın serbest atışlardan bulduğu basketlerle başladık. Basit top kayıpları yapmaya devam eden ve hücumda etkisiz olan siyah-beyazlılarımız, karşılaşmanın son 6 dakikasına 68-37 geride girdi. Oyun içinde maç boyunca iyi organize olamayan ve etkisiz bir görüntü çizen siyah-beyazlılarımız, müsabakadan 77-51 mağlup ayrıldı.


Karşılaşmada en skorer olan oyuncularımız, 12 sayıyla oynayan Ewing ve 10 sayıyla oynayan Jerrells oldu.