HABERLER

10.01.2013

BASKETBOL

'Akıllı Oynamamız Lazım'

Başantrenörümüz Erman Kunter, Caja Laboral maçının zor geçeceğini söyledi.

Bu akşam saat 21.45'te Fernando Buesa Arena'da Caja Laboral karşısında THY Euroleague Top 16 F Grubu 3. maçına çıkacak olan Erkek Basketbol Takımımız'ın Başantrenörü Erman Kunter, bu önemli maç öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Formda bir takıma karşı oynacaklarını söyleyen deneyimli Başantrenörümüz Erman Kunter, şöyle konuştu;
Caja Laboral Çok İyi Bir Takım
"Caja Laboral çok iyi bir takım. Son zamanlarda çok iyi bir form grafiği yakaladılar. Sezon içinde bazı sorunları vardı ama onu bazı değişikliklerle atlattılar. Onlar gruptaki ilk 2 maçını kazandı biz ise kaybettik. Şu anda grupta avantajlı bir konumdalar. Bizim de gruptan çıkma iddiamızı sürdürmemiz için buradan galibiyetle ayrılmamız lazım."
Evlerinde İyi Oynuyorlar
"Grubun ilk maçında evlerinde son şampiyon Olympiacos'u yenmeyi başardılar, daha sonra da deplasmanda Maccabi Tel Aviv'i yendiler. Özellikle evlerinde iyi oynuyorlar ve başarı elde ediyorlar. Onların bu avantajlarını kazanmak için akıllı oynayarak bizim lehime çevirmemiz lazım. Basit top kayıpları yapmaz ve kontrolü elimizden bırakmazsak bu karşılaşmadan galip ayrılacağımızı düşünüyorum."