HABERLER

06.01.2013

FUTBOL

Beşiktaş:0 Wolfsburg:2

Beşiktaşımız, Tuttur Cup ilk maçında Wolfsburg'a 2-0 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılarımız, Mardan Stadı'nda oynanan Tuttur Cup ilk maçına; Cenk, Emre Özkan, Hasan, Escude, Erkan, Batuhan, Mehmet Akyüz, Veli, Muhammed, Sivok ve Hilbert onbiriyle çıktı.


İki takımın etkili gözüktüğü ilk dakikalar geride kalırken orta sahada hakimiyeti eline geçirmeye başlayan ekibimiz, rakip kale etrafında organize olamadı. Rakibimiz, savunmamızın arkasına attığı toplarla ceza sahamız içinde tehlikeli pozisyonlar buldu. 18. dakikada Wolfsburg, soldan yapılan ortayı Oliç gole çevirdi ve skor 0-1 yaptı. Golden sonra siyah-beyazlılarımız, daha baskılı bir oyun ortaya koymaya çalıştı ama rakip kale önünde etkili olamadı. İlerleyen dakikalarda ekibimiz, gol bulamayınca ilk yarı 0-1 Wolfsburg'un galibiyetiyle sona erdi.


Mücadelenin ikinci yarısına Emre Metin, Oğuzhan ve Necip'i oyuna alarak başlayan Beşiktaşımız, ilk dakikalarda rakibin pas trafiğini bozmak için baskı kurmaya çalıştı. Siyah-beyazlılarımız, ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi bir pas trafiği yakaladı. Karşılaşmanın 63. dakikasında, Emre Özkan'ın sol kanattan çıkardığı ortaya kimse dokunamayınca ekibimiz mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. 68. dakikada defansımızın bir anlık hatasından faydalanan rakibimiz, Wagner'in kaydettiği golle skoru 0-2 yaptı. Müsabakada başka gol olmayınca siyah-beyazlılarımız sahadan 0-2 mağlup ayrıldı.