HABERLER

02.01.2013

VOLEYBOL

Bahçeşehir Üniversitesi’nden Kokteyl

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği kokteyle katıldı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’nde düzenlenen kokteyle Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in yanı sıra BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, Divan Kurulu Üyelerimiz ve Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın teknik ekibi ile oyuncuları katıldı.
 
Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ve Bahçeşehir Üniversitesi Sportif Direktörü Türker Kurşun’un yaptığı konuşmaların ardından söz alan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Yeni yılınızı kutlarım. Biz spor alanında faaliyet gösteriyoruz. Bilgi sahibi olmadığımız alanlarda da uzmanlarıyla birlikte çalışmayı planlıyoruz. Eğitim de bunlardan biri. Eğitim alanında Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte ilerliyoruz. Beraber yeni bir takım kurduk. Şu ana kadar bir maça gidebildim ama bundan sonra oynayacağımız maçlarda tribündeki yerimi almak istiyorum. İnşallah daha iyi bir takım olacağız. Buna emek veren bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah sezonu da çok iyi bir yerde bitireceğiz.”
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen kokteylde Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Başkanımız Fikret Orman’a günün anısına bir hediye takdim etti. Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın oyuncuları ise Başkanımız Fikret Orman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.