HABERLER

02.01.2013

BASKETBOL

'Kolay Bir Maç Olmayacak'

Başantrenörümüz Erman Kunter, Olympiacos maçının zor geçeceğini söyledi.

THY Euroleague Top 16 F Grubu 2. Maçında deplasmanda Olympiacos ile karşılaşacak olan Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, internet sitemize açıklamalarda bulundu. İki takımın da kazanmak için sahada olacağını belirten Erman Kunter, şöyle konuştu;
Çalışmalarımız Devam Ediyor
“Zor bir maça çıkacağız. Çalışmalarımız devam ediyor, Tutku antrenmanlara henüz başlamadı. Rakibimiz de geçen hafta kaybetti ve evinde bizimle oynayacakları bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Bizim iki tane üst üste deplasman maçımızı var ve en az birinden galibiyetle ayrılmamız lazım. İki takım için de kolay bir maç olmayacak.”
Tutku’nun 3 Haftası Daha Var
“Tutku, gerçekten bizim için önemli bir oyuncu ve uzun süredir takımla çalışamıyor. Sağlık ekibimizden aldığım bilgiye göre ocak ayının 18-19’unda takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Yani Tutku’nun 3 haftası var gibi duruyor.”
Rakibimiz Geçen Senenin Şampiyonu
“Rakibimizin gücünün farkındayız ve ona göre önlemler alacağız. Olympiacos geçen senenin THY Euroleague şampiyonu bir takım ve çok tecrübeliler. Bu tür ortamlarda çok maç yaptılar. Elimizden geleni sahaya koyup galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”