HABERLER

15.12.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi:0 Galatasaray Daikin:3

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Galatasaray Daikin’e 3-0 yenildi.

BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Seda Eryüz, Sinem Karamuk, Yağmur Koçyiğit, Ana Lazarevic, Natali Hanikoğlu ve Gabriela Koeava altısıyla başladı.
 
İlk set tutuk bir görüntü sergileyen Takımımız, ilk taknik molaya 3-8, ikinci teknik molaya ise 4-16 mağlup gitti. Setin son bölümünde de pek bir varlık gösteremeyen Ekibimiz, ilk seti 25-8 mağlup tamamladı.
 
İkinci sete istekli başlayan siyah-beyazlılarımız, hücum sorununu çözse de savunmada yaşadığı sıkıntıları aşamayınca ilk teknik molaya 6-8 geride girdi. Moladan sonra arka arkaya rakibine sayılar veren Ekibimiz, ikinci teknik molaya 9-16 mağlup gitti. Kalan bölümde oyuncularımızın çabası skoru dengelemeye yetmedi ve konuk ekip, ikinci seti 17-25 galip tamamladı ve skoru 2-0 yaptı.
 
Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Bir türlü skor üstünlüğünü eline geçiremeyen siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 5-8 geride girdi. Oyunda istediği tempoyu yakalamayan Ekibimiz, ikinci teknik molaya 12-16 mağlup girdi. Takımımız’ın çabaları farkı eritmeye yetmedi ve konuk ekip seti 16-25 maçı da 0-3 galip tamamladı.
 
Ayrıca, karşılaşmayı Sayman – Mali İşler Komitesi Üyemiz Berk Hacıgüzeller ve Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan tribünden takip ettiler.