HABERLER

13.12.2012

VOLEYBOL

'Kazanmak İstiyoruz'

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın Antrenörü Adnan Kıstak, Galatasaray Daikin maçını kazanmak istediklerini söyledi.

15 Aralık Cumartesi günü, BJK Akatlar Spor Salonu’nda saat 15.00’de Galatasaray Daikin ile karşılaşacak olan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın Antrenörü Adnan Kıstak, derbi mücadelesi öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen başarılı antrenörümüz şöyle konuştu:
 
Son Haftalarda Çıkış Yakaladık
 
“Derbi mücadelesi öncesi hazırlıklarımız devam ediyor. Takımımızda şu anda sakatlığı olan bir oyuncumuz yok. Galatasaray Daikin mücadelesinin öneminin farkındayız ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz.”
 
Büyük Bir Derbi
 
“İki ekip de büyük camialara ve kaliteli kadrolara sahipler. Büyük bir derbi ve zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum. Sahada elimizden geleni yapıp, karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım maça hazır durumdular.”
 
Beşiktaş Taraftarı Büyük Bir Aile
 
“Beşiktaş taraftarı, her branşta takımına destek veren büyük bir aile ve bize de hafta sonu tam destek vereceklerini düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta sonu çıkan olaylardan sonra taraftarımızın maçımıza gelip, spor camiasına ne kadar örnek bir taraftar olduğunu bir kez daha göstereceğini düşünüyorum.”