HABERLER

01.12.2012

VOLEYBOL

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi:1 Eczacıbaşı Vitra:3

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, Acıbadem 1. Voleybol Ligi'nde Eczacıbaşı Vitra’ya 3-1 mağlup oldu.

BJK Akatlar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya takımımız; Natali, Lazarevic, Yağmur, Sinem, Seda, Koeva, Funda(L) ilk altısıyla çıktı.
 
İlk sete iyi başlayan ekibimiz, 6-2 öne geçerek rakibini mola almaya zorladı. Siyah-beyazlılarımız, 1. teknik molaya 8-3 üstünlükle girdi. Yağmur ve Natali ile hücumda etkili oynayan takımımız, Lazarevic’in de hücuma destek vermesiyle 2. teknik molaya 16-12 önde girdi. Son bölümünde başa baş mücadelenin olduğu bu seti siyah-beyazlılarımız, 25-23 kazandı.
 
İkinci sete tutuk başlayan takımımız, rakibini smaçlarında etkili savunma yapamadı ve ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. Hücumda organize olamayan ve rakibinin bloklarına takılan ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-7 geride girdi. Siyah-beyazlılarımız, etkisiz olduğun bu seti 25-14 kaybetti.
 
Üçüncü sete rakibinin bloklarına takılarak başlayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Rakibinin hücumlarına karşılık vermekte güçlük çeken siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-11 geride girdi. Son bölümde mükemmel mücadele eden ve Yağmur’un etkili oyunuyla sete ortak olan takımımız, son hücumlarda iyi organize olamadı ve seti 25-21 kaybetti.
 
Son sete iyi başlayan ama arka arkaya bloklara takılan takımımız, ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Rakibinin etkili servislerine karşılık veremeyen ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-9 geride girdi. Organize olmakta güçlük çeken siyah-beyazlılarımız, seti 25-19 karşılaşmayı da 3-1 kaybetti.