HABERLER

29.11.2012

BASKETBOL

'Taraftarımıza Çok İş Düşüyor'

Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, Barcelona Regal karşılaşması öncesi internet sitemize konuştu.

Barcelona Regal takımının, önemli bir takım olduğunu belirten deneyimli Başantrenör Erman Kunter, şöyle konuştu:
Barcelona Regal Yenilgisiz Tek Takım
“Barcelona Regal, Avrupa basketbolunu tamamen domine etmiş takımlarından bir tanesi. Bir çok başarısı var. THY Euroleague’de şu anda yenilgisiz tek takım. İlk maçı deplasmanda oynadık ve kafa kafaya bir karşılaşma oldu. O maçı göz önüne aldığımız zaman burada onları yenebileceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz orada biraz daha dikkatli oynasaydık galip ayrılabilirdik.”
Evimizde Şansımız Büyük
“Şimdi evimizdeyiz ve şansımızın büyük olduğunu düşünüyorum. Kağıt üzerinde favori gözüken takım Barcelona Regal, aldıkları neticeler bunu gösteriyor. Öncelikle çok tecrübeli bir takıma sahipler. Ama maçın başında biz ritmimizi yakalarsak kazanma şansımızı arttıracağımızı düşünüyorum. Saha içinde yaptığımız hataları az seviyede tutarsak maçtan galip ayrılacağımızı tahmin ediyorum.”
Onların Desteği Bize Artı Güç Oluyor
 “Taraftarımıza bu maçta yine çok iş düşüyor. Onların desteği her zaman bize artı bir güç oluyor. TOP 16’ya kaldığımız Brose Baskets Bamberg maçında bile aynı saatte futbol maçının da olmasına rağmen bizi desteklemeye geldiler. Şu anda Beşiktaş taraftarı, Avrupa'da basketbol seyircisi arasında bana göre örnek olma yolunda ilerliyor. İnanıyorumki Barcelona Regal maçında da salonda boş koltuk kalmayacaktır.“