HABERLER

28.11.2012

VOLEYBOL

'İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz'

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın başarılı oyuncusu Tülin Altıntaş, Eczacıbaşı Vitra maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap maçında yarın deplasmanda, Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak olan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız’ın deneyimli oyuncusu Tülin Altıntaş, bu karşılaşmayla ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.  İyi bir grafik yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirten voleybolcumuz şöyle konuştu;
 
‘Her Maçın Bizim İçin Önemi Büyük’
 
“Arka arkaya galibiyetler alarak iyi bir form yakaladık. Kazanmamız gereken maçları kazandık ve moralimiz iyi durumda. Her ne kadar kupa maçı olsa da, Eczacıbaşı Vitra ile yarın bir maça çıkacağız ve her maç olduğu gibi bu maçında bizim için önemi büyük.”
 
‘Serimizi Devam Ettirmek İstiyoruz’
 
“İki haftadır kazanıyoruz ve iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Şimdi biri kupa olmak üzere Eczacıbaşı Vitra ile üst üste iki önemli maça çıkacağız. Kupa maçından iyi bir sonuç ile ayrılıp, lig maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Eczacıbaşı Vitra güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip ama biz de sahada elimizden geleni yapıp iyi bir oyun ortaya koymak için çalışacağız.”