HABERLER

24.11.2012

BASKETBOL

Galatasaray:81 Beşiktaş:43

Kadın Basketbol Takımımız, deplasmanda Galatasaray’a 81-43 mağlup oldu.

Abdi İpekçi Arena’da oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Gülşah, İpek, Özge, Breland, Jovanovic beşiyle çıktı.
Takımımız, karşılaşmaya Breland’ın pota altından bulduğu basketle başladı. Hücuma çıkarken art arda top kayıpları yapan ekibimiz, rakibinin basketlerine engel olamadı ve ilk 3 dakika sonunda 13-2 geriye düştü. Breland ve Jovanovic ile farkı kapatmaya çalışan siyah-beyazlılarımız bunda başarılı olamadı ve ilk çeyreği 24-11 geride tamamladı.
2. çeyreğe takımımız, Jovanovic’in faul atışlarından bulduğu sayılarla başladı. Savunmada direncini arttıran ekibimiz, ilk yarının son 5 dakikasına 28-20 geride girdi. Son bölümlerde üst üste top kayıpları yapan ve süreyi iyi kullanamayan siyah-beyazlılarımız, farkın açılmasına engel olmadı ve ilk yarıyı 38-20 geride bitirdi.
Karşılaşmanın 2. Yarısına takımımız, Özge, Gülşah, İpek, Breland ve Jovanovic beşiyle çıktı.
İlk 2 dakika skor üretemeyen takımımız, ilk sayılarını Breland ile kazandı. Savunmada sıkıntı yaşayan ve ribauntlarda başarılı olamayan ekibimiz, çeyreğin son 5 dakikasına 49-25 geride girdi. İstediği gibi organize olmayan siyah-beyazlılarımız, bu bölümü 58-27 geride tamamladı.
Ekibimiz, son bölüme Jovanovic’in 2 sayılık basketiyle başladı. Breland’ın basketleriye farkı kapatmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, rakibinin isabetli atışları nedeniyle bunda başarılı olamadı. Boyalı alanı da rakibine kaptıran takımımız, son 2 dakikasına 72-41 geride girdiği karşılaşmayı 81-43 kaybetti.
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 22 sayıyla oynayan Breland olurken, Jovanovic  11 sayı ile oynadı.