HABERLER

22.11.2012

BASKETBOL

'Taraftarlarımızı Yanımızda Görmek İstiyoruz'

Erkek Basketbol Takımımız'ın iki yıldız oyuncusu Patrick Christopher ve Curtis Jerrells, taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Başarılı oyuncumuz Patrick Christopher, yarın oynayacağımız Borse Baskets Bamberg maçında taraftarlarımızın desteğini yanlarında görmek istediklerini belirterek şunları söyledi: " Taraftarlarımızı yarın oynayacağımız Brose Baskets karşılaşmamızda tekrar yanımızda görmek için sabırsızlanıyorum. Onlardan yaklaşık 2 haftadır uzak kaldık ve yarın onların muhteşem desteğini avantaja dönüştürmek istiyoruz. Euroleague'deki mücadelemizi bir üst tura taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bu yolda oynadığımız her bir maçın ne kadar önemli olduğunun farkındayız."

 

Yıldız oyuncumuz Curtis Jerrells ise, "Yarın karşılaşacağımız Brose Baskets takımı, şu ana kadar Euroleague'de deplasmanda oynadığı maçlarda kayda değer oyunlar sergiledi. Partizan Belgrad'ı deplasmanda mağlup ettiler, Barcelona ve CSKA  Moskova deplasmanlarında kaybetseler de başa baş maçlar oynadılar. Dolayısıyla, yarın bize karşı da direnç göstereceklerdir. Ancak taraftarımızın Partizan Belgrad ve CSKA Moskova maçlarımızdaki muhteşem desteklerini tekrarlamaları durumunda bu direnci daha kolay aşacağımıza inanıyorum. Yarın Abdi İpekçi'de hep birlikte, TOP 16'ya doğru büyük bir adım atmak için taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.