HABERLER

21.11.2012

BASKETBOL

'Taraftarlarımızın Desteğini Bekliyoruz'

Başantrenörümüz Erman Kunter, Brose Baskets Bamberg maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

THY Euroleague D Grubu’nda, Cuma günü çok önemli bir maça çıkacak olan Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Erman Kunter, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Maçı kazanmaları halinda ilk 16 için büyük bir adım atmış olacaklarını söyleyen Erman Kunter şöyle konuştu;
 
‘Çok Önemli Bir Maç’
 
“Matematik olarak bile, biz galip gelirsek diğer maçların sonuçlarına göre ilk 16’ya kalabiliriz. Çok önemli bir maç, Brose Baskets Bamberg takımı gerçekten iyi oynuyor. Sene başında bir iki oyuncuları eksikti şimdi daha iyi durumdalar. İlk maçta biz çok iyi yüzdeyle oynadık ve farklı yendik ama buradaki maç çok daha zor olacak. Yani bizim orada galip gelmemiz buradaki maçın zorluk durumunu etkilemez. Çünkü bizi farklı yenen Partizan Belgrad’ı, Brose Basket Bamberg deplasmanda yendi. O yüzden onlar da bir çıkış içindeler ve ligde de iyi durumdalar.”
 
‘Sakat Oyuncularımız Var’
 
 “Sakat olan oyuncularımız var. Tutku ve Cevher oynamayacaklar, onların eksiğini diğer oyuncularım kapatacak. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
 
‘Seyircimizin Salonu Doldurması Lazım’
 
“Seyircimizin mutlaka o gün salonu doldurması lazım. Onlara baskıyı hissettirmeliyiz. Aynı saat futbol maçının olduğunu biliyorum. Artık taraftarımızı iki tarafı birden dolduracak. Futbol takımımız da bir yükselişe geçti, onların maçı da çok önemli bizim maçımız da çok önemli. Biz salonda seyirci baskısını hissettirebilirsek eğer kazanmamız için şartlar biraz daha bizim yönümüze dönecek. Kolay maç olmayacak, taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.”